See You Later, Alligator!

andrew miss you card

This marks my very first business trip since I moved to LA in 2008. Sebenernya, sejak pertama kali mulai kerja di tahun 1999, gua gak pernah suka sama yang namanya business trip. And now, being a husband and a father of two, this just makes it even harder… 😦

Only 4 days… but it feels like 4 weeks… Buat yang sering business trip mungkin merasa gua lebay abis ya. 4 hari doang gitu lho! Tapi yah namanya juga setiap hari selalu bareng-bareng ama istri anak ya (bahkan kalo jam makan siang pun gua selalu pulang rumah), mikir 4 hari gak pulang ke rumah tuh rasanya berat aja gitu…

And the fact that Andrew made me that card, and even gave me a sad face when he kissed me good night, it makes me feel like I will be going on a 4 month business trip! πŸ˜›

I’ll miss you… Esther, Andrew, Emma… so much! See you again on Friday!

Las Vegas… here I come!!!

Iklan